3 sfaturi simple împotriva balonării

3 sfaturi simple împotriva balonării - activefibershake

3 sfaturi simple împotriva balonării:
👉 30 de grame de fibre. Consumă atât zilnic.
👉 2 litri de apă. Bea atât în fiecare zi!
👉 30 minute. Fă mișcare atât timp, zilnic!

 La sfârșitul fiecărui sfat bun, există un apel la regularitate. 

Nu este atât de ușor să înlocuiești obiceiurile care îți oferă plăcere, senzație de răsfăț, cu obiceiuri care îți îmbunătățesc starea de bine, în special sănătatea, pe termen lung.  Ei bine, nu este nici imposibil. 

[21napos]   

Câteva trucuri, despre cum să transformi următoarele sfaturi utile în obiceiuri:

 - Apelează la un life hack cu privire la aportul de fibre necesar, realizând ceva pe cât de rapid de preparat, pe atât de delicios. Astfel, nu vei rata cantitatea fibrelor prebiotice, necesare florei tale intestinală, precum și a fibrelor insolubile în apă care îți susțin digestia. Acesta este motivul pentru care am inventat activé FiberShake. În 2021, a primit chiar și un premiu internațional pentru forma sa convenabilă și delicioasă, ce ascunde un aport necesar de fibre, respectiv titlul onorific de „Cea mai bună băutură sănătoasă din lume” la World Food Innovation Awards de la Londra. Mulțumită acestei băuturi, îi poți oferi organismului tău un plus de 10 grame de fibre pe zi, care conform statisticilor, beneficiază în medie de numai 15-18 grame de fibre. Sfatul profesionistului: dacă aderi în mod conștient la ritualul de a consuma acest plus de 10 grame de fibre super delicioase, la aceeași oră din zi, deja ai și preluat controlul asupra formării obiceiului. Observă-ți subiectul de testare - adică pe tine însuți - și după 7-14 zile vei resimți schimbarea durabilă, eliminarea balonării.

 - Monitorizează câtă apă ai consumat într-o zi. Cea mai simplă metodă este să pregătești porția de apă într-o sticlă de 2 litri sau două de 1 litru. Unele persoane preferă să bea apă cu câteva picături de lămâie sau lime. Astfel, apa nu va fi doar mai delicioasă, ci va ajuta și la ameliorarea balonării. Dacă nu îți este confortabil să bei apă, atunci bea ceai, dar nu exagera cu îndulcirea! La consumul de lichide se încadrează și zeama supelor.  Dacă este posibil, nu te obișnui cu sucul fructelor presate în loc să bei apă, pentru că nu este benefic pentru echilibrul concentrației de glucoză din sânge.

 - Experții în acest domeniu ne sfătuiesc, oricât de tentantă ar părea canapeaua, atunci când simțim senzația de balonare, să nu cedăm tentației. În schimb, ieși la o plimbare sau pur și simplu fii activ în apartament. Într-o publicație din 2003, revista de specialitate Gut a scris despre acest subiect, susținând că poziția orizontală îngreunează în mod deosebit eliminarea gazelor. Ei bine, ce anume presupune mișcarea de 30 de minute? Orice activitate nesedentară poate ajuta la prevenirea balonării. Orice ai face, nu te opri și mai ales nu te așeza. Dezvoltarea mușchilor abdominali este utilă în special pentru persoanele care suferă adesea de balonare, deoarece acești mușchi favorizează trecerea gazelor prin tractul intestinal. Dacă te interesează în mod special exerciții fizice împotriva balonării, poți încerca yoga, o activitate benefică și împotriva bolilor de stomac.

"În majoritatea situațiilor, balonarea este cauzată de golirea lentă a reziduurilor. O cantitate insuficientă de fibre, de lichide și lipsa de activitate fizică duc la constipație”, rezumă Michael Jenssen, medic cercetător specializat în obezitate, la renumita Clinică Mayo. De aceea, cercetătorii susțin că, dacă aparții procentului de 30% de persoane cu probleme de balonare, atunci îți poți stimula organismul prin exerciții fizice, consum de lichide și o cantitate suficientă de fibre.

Aici vei găsi îndrumare, pentru a consuma suficiente fibre în fiecare zi! 

Mai multe articole despre #

Urmărește-ne pe Instagram

Urmărește-ne pe Instagram dacă nu vrei să ratezi noutățile.

 

Coș

Închide