Îndrumar FiberShake - pentru începători și consumatori avansați

Îndrumar FiberShake - pentru începători și consumatori avansați - activefibershake

Dacă ești la prima experiență cu FiberShake, cel mai probabil ai câteva întrebări cu privire la ce să te aștepți când îl vei gusta pentru prima oară.  Iar dacă ești deja un convins al FiberShake-ului, atunci poate că nu știi, dar pe lângă digestia bună și a siluetei de invidiat, FiberShake este responsabil și pentru părul tău strălucitor și sănătos. 

1. 👩🍳CUM SĂ-L PREPARI?

  1. 1. Adaugă în FiberShaker-ul tău 200 ml de apă, lapte sau înlocuitor de lapte apoi adaugă conținutul unui pachet de FiberShake.

  1. 2. Pune capacul și agită bine timp de 10 secunde asigurându-te că lichidul se lovește de capacul shaker-ului  pentru a obține o consistență fină, fără cocoloașe.

  1. 3. Dacă ai urmat pașii de mai sus, poți consuma FiberShake-ul.

  1. 4. Dacă preferi să obții consistența unei budinci pe care să o consumi cu lingurița, mai așteaptă 4 minute ca fibrele benefice să se transforme într-un desert cremos și delicios. 


    2. 😋CUM SĂ-L CONSUMI?

    1. În forfota dimineții: ca atare, pregătit în câteva secunde la micul dejun

    2. Când ai mai mult timp la dispoziție - într-o formă îmbogățită

    a) Ciocolată cu cocos: folosește lapte de cocos la prepararea FiberShake-ului de ciocolată și presară-l cu chipsuri de cocos înainte de consum

    Csokis FiberShake kókuszchips-szel

     b) Terci de ovăz: Amestecă 1 pachet de FiberShake cu 50 g de fulgi de ovăz, 200 ml de lapte, pune totul la fiert și amestecă încet până la fierbere. Adaugă scorțișoară, fructe sau semințe. 

    Vaníliás FiberShake zabkása

    +1) Pentru mai multe sfaturi și rețete, urmărește-ne pe Instagram!  

     ❗Important! După consum, este recomandat să bei un pahar cu apă, pentru ca fibrele din compoziție să se umfle mai bine și să păstreze mai mult timp senzația de sațietate.

    3.👀LA CE SĂ TE AȘTEPȚI DUPĂ CE CONSUMI FIBERSHAKE?

    1.PRIMELE 1-2 OCAZII

    Dacă nu consumi regulat fibre, atunci în primele 2-3 zile vei observa schimbări în digestie.  Fibrele alimentare sprijină motilitatea intestinală și procesul de digestie și curăță reziduurile intestinale de pe peretele intestinal și pliurile intestinale, având astfel un efect detoxificant.


    2. PE TERMEN LUNG


    Datorită efectului de detoxifiere a intestinului gros și subțire susținut de fibrele din compoziție, pe termen lung, eventualele senzații de disconfort și balonare vor dispărea.


    4.🍃 CE ȘI DE CE AM PUS ÎN COMPOZIȚIA FIBERSHAKE-ULUI?

    1. Tărâțele de psyllium:

    a) Datorită conținutului ridicat de fibre este un carbohidrat cu absorbție lentă, astfel încât ajută la menținerea unui nivel stabil al glicemiei.

    b) Prin efectul de detoxifiere a intestinelor exercitat de fibrele din conținut, nutrienții din alimentele consumate se pot valorifica mai eficient ducând astfel la o îmbunătățire a digestiei.

    c) Menține sațietatea, putând fi utilizat în curele de slăbire, în plus are un efect calmant asupra mucoasei intestinale și absoarbe acidul gastric.

    2. . Îndulcitori de origine naturală:

    Datorită eritritolului și șteviei consumi îndulcitori naturali care nu au efecte secundare sau gust neplăcut și conțin 0 kcal carbohidrați absorbabili.

    3. Acid silicic (dioxid de siliciu):

    Are un rol important în creșterea și întărirea părului și unghiilor și asigură o piele strălucitoare. De asemenea, ajută circulația limfatică și are un efect benefic asupra intestinelor.

    4. Inulina:

    Inulina este un prebiotic, indispensabil bacteriilor benefice, menținându-le în viață. Aceste probiotice hrănesc celulele intestinului subțire.

    5. Proteină din zer de lapte:

    Proteina este una dintre cele 3 substanțe nutritive principale - pe lângă carbohidrați și grăsimi-, ajutând la păstrarea masei musculare și a sănătății oaselor. Proteina din zer de lapte este pe departe proteina cea mai bine asimilată și conține toți aminoacizii esențiali și indispensabili organismului uman.


    Sperăm că această sinteză ți-a fost de folos. Dacă ai orice întrebări, te invităm să ne scrii un email sau să ne contactezi pe Instagram!🙂

    🤩Îți suntem recunoscători dacă împărtășești cu noi experiențele tale, le așteptăm cu mult interes!

    Urmărește-ne pe Instagram

    Urmărește-ne pe Instagram dacă nu vrei să ratezi noutățile.

     

    Coș

    Închide