5 motive pentru a-ți începe ziua cu activé FiberShake

5 motive pentru a-ți începe ziua cu activé FiberShake - activefibershake

De obicei, ultimele săptămâni ale iernii ne găsesc obosiți, lipsiți de energie și de soare. Dacă ești și tu în căutarea unei motivații de a te ridica din pat și a-ți începe ziua cu elan, avem niște idei superbe pentru tine!

Din fericire, există câteva lucruri mici, dar esențiale, care îți pot îmbunătăți ziua: un mic dejun delicios, un desert cremos sau pur și simplu un pas pentru o viață mai sănătoasă.

În acest articol vom discuta cele 5 motive pentru a începe ziua cu activé FiberShake. Descoperă cu noi cele 5 motive pentru a-ți începe ziua cu FiberShake!


  1. Simte-te bine în pielea ta!

Datorită ingredientelor naturale și sănătoase, acest shake te poate ajuta să te simți mult mai bine în pielea ta!

Acidul silicic, numit și dioxid de siliciu, nu numai că te ajută să creezi o băutură fină, fără cocoloașe, dar are și proprietăți benefice pentru aspectul tău.

Acest ingredient joacă un rol important în creșterea părului și a unghiilor, și conferă tenului o strălucire radiantă. După o iarnă lungă petrecută în casă, cui nu i-ar plăcea un pic de strălucire? 


  1. Pune sănătatea pe primul loc!

Fă un pas pentru o viață mai sănătoasă! Proteinele sau fibrele din compoziția shake-ului sunt selectate cu mare grijă și asigură aportul nutritiv necesar organismului tău.

Pentru un corp sănătos este necesar să înlocuiești alimentele procesate și nesănătoase cu alimente bogate în ingrediente benefice organismului tău.

  1. Sistem imunitar mai rezistent? Da!

A avea un sistem imunitar rezistent și puternic este întotdeauna important, dar mai ales acum, când sănătatea noastră este pusă în pericol în fiecare zi.

Din acest motiv, este esențial să ne îmbunătățim alimentația.

Din fericire, shake-urile noastre îți oferă opțiuni nelimitate pentru a prepara un mic dejun, un prânz sau o gustare deosebită la care poți să adaugi, în funcție de preferințe, fructe și semințe pline de vitamine. 

  1.   Un pas simplu pentru un corp perfect pentru plajă

Deși shake-ul nu este conceput pentru diete de slăbire, combinația tărâțelor de psyllium, a făinii de guar și a inulinei, te poate ajuta să-ți atingi obiectivele de fitness.

Mixul de fibre activé conține 10 g de fibre în fiecare porție. Intrând în contact cu lichidele, fibrele se umflă și păstrează senzația de sațietate preț de ore întregi.

Sună bine, nu-i așa?

Și despre calorii încă nici nu am vorbit! Valoarea nutrițională diferă în funcție de sortimentul ales, dar o porție poate conține maximum 136 kcal, care este un număr absolut senzațional!


  1. Poți să-ți începi ziua cu Activé FiberShake oriunde!

Indiferent dacă te trezești acasă în dormitor, într-o cameră de hotel la munte sau la mare, poți să-ți pregătești un shake delicios oriunde vrei tu!

Shake-ul este gata în câteva secunde, iar după un minut te poți bucura de un mic dejun sănătos! 

Acestea au fost cele 5 motive pentru a-ți începe ziua cu activé FiberShake! Abia așteptăm să auzim care este rețeta ta preferată de shake sau cu ce îți place cel mai mult să combini shake-urile activé!

Povestește-ne în comentarii pe  Instagram sau pe Facebook!

Mai multe articole despre #

Urmărește-ne pe Instagram

Urmărește-ne pe Instagram dacă nu vrei să ratezi noutățile.

 

Coș

Închide