Bomboane Raffaello prietenoase cu flora intestinală

Bomboane Raffaello prietenoase cu flora intestinală - activefibershake
🥥 Dulci, cremoase și pline de cocos. 🥥

Cine nu iubește bomboanele Raffaello?🤩 Vestea bună este că, în cadrul Dietei de Regenerare a Florei Intestinale, nu trebuie să renunțăm la desertul nostru preferat cu nucă de cocos, deoarece putem prepara propria noastră versiune sănătoasă, bogată în fibre și proteine!🍫


Ingrediente:

- 250 g brânză de vaci cu conținut scăzut de grăsimi🥛
- 25 g FiberShake cu aromă de vanilie🍦
- îndulcitor după gust🌾 (recomandăm utilizarea eritritolului sau a șteviei, pentru a ne asigura că este prietenos cu Provocarea Regenerării Florei Intestinale!😉)
- 15 ml cremă de cocos🥥

Preparare:

Se amestecă bine toate ingredientele, apoi se formează mici biluțe din compoziție. De asemenea, poți adăuga în interiorul biluțelor și miez de migdale fără coajă, neprăjit. Se rulează prin fulgi de cocos și se lasă la frigider timp de aproximativ o oră.

Această gustare este divină și poate fi cu ușurință integrată în Provocarea Regenerării Florei Intestinale! Trebuie doar să ne asigurăm că nu le consumăm pe toate deodată!

Barbara Ornyiné Páli a distribuit rețeta pe pagina sa de Instagram, fapt pentru care îi mulțumim!


Dacă și tu ai o rețetă preferată de FiberShake pe care dorești să o împărtășești cu noi, trimite-ne un email la adresa salut@activefibershake.com. Te așteptăm cu drag!💜

Urmărește-ne pe Instagram

Urmărește-ne pe Instagram dacă nu vrei să ratezi noutățile.

 

Coș

Închide