Cum să slăbești sănătos cu activé FiberShake?

Primăvara nu este doar anotimpul trezirii, ci și cea mai populară perioadă pentru diete. Din nefericire, slăbitul poate fi dificil și dezamăgitor. 

Ai încercat mai multe tipuri de diete, dar fără success? Ai renunțat la o dietă pentru că ți-a fost foame? Cel mai probabil, la unele dintre aceste întrebări, răspunsul este da. 

Deși activé FiberShake nu este un produs destinat curelor de slăbire, datorită ingredientelor sale și a conținutului scăzut de calorii, shake-ul sprijină dietele de slăbit pentru a obține rezultatul așteptat! 

Așa că, ne-am gândit să vorbim un pic despre modul în care activé FiberShake poate să te ajute în orice dietă. 

Hai să aflăm rolul ingredientelor în crearea unei diete sănătoase și cum te pot ajuta să-ți iei rămas bun de la kilogramele în plus!

Bazele unei diete eficiente și sănătoase


Pentru o dietă sănătoasă, este esențial să iei în considerare tipul de nutrienți de care are nevoie corpului tău. 

Hai să analizăm cele două substanțe nutritive pe care trebuie să le integrezi în planul tău de dietă:


Fibre - Ce sunt fibrele alimentare?


Fibrele alimentare fac parte din categoria carbohidraților. Ele au un efect hrănitor și benefic asupra florei intestinale.

Când vorbim despre fibre, trebuie să facem diferența între fibrele solubile și insolubile. 

Fibrele solubile îți oferă o senzație de sațietate, astfel încât poți controla mai bine cantitatea de mâncare pe care o consumi. Iar fibrele insolubile au rolul de a te ajuta la menținerea unui sistem digestiv sănătos. 

Proteine - Ce sunt proteinele?


Proteinele sunt grupuri complexe de molecule, care au o mulțime de funcții în organism. De la sănătatea firelor de păr, a oaselor și a mușchilor până la menținerea formei țesuturilor și a funcționării optime a organelor, proteinele au mai multe roluri esențiale în menținerea sănătății noastre.

Proteinele sunt o sursă suplimentară de energie, ajută la funcționarea optimă a sistemului imunitar, ajută în transportarea nutrienților în organism și susțin arderea depozitelor de grăsime.

Așadar, pentru o dietă mai sănătoasă și un rezultat bun, este esențial ca, atunci când urmezi o dietă, să integrezi și proteine în alimentația zilnică.

 

De ce să integrezi activé FiberShake în dieta ta?


Mix bogat de fibre pentru o senzație plăcută de sațietate

Datorită mixului bogat de fibre, activé FiberShake te ajută să obții rezultatele urmărite, fără să-ți fie foame.

Combinația tărâțelor de psyllium, a făinii de guar și a inulinei, asigură 10 g de fibre în fiecare porție. Intrând în contact cu lichidele, aceste fibre se umflă și păstrează senzația de sațietate pentru o perioadă îndelungată.

Și cum am menționat mai sus, fibrele au un efect benefic asupra florei intestinale și contribuie la menținerea unui nivel normal al glicemiei și al colesterolului.

Conținut optim de proteine pentru organism


Având un conținut de 20 g de proteine de zer, activé FiberShake este o sursă optimă de proteine pentru organismul tău.

Laptele praf obținut din lapte proaspăt, fără lactoză, asigură că, fiecare strop de FiberShake îți oferă un gust plăcut și mătăsos.

Nivel scăzut de calorii


Datorită ingredientelor naturale, shake-ul conține doar 136 cal per porție. Sună minunat, nu-i așa?

O veste și mai bună este că, după ce consumi o porție de activé FiberShake, acesta menține senzația de sațietate timp de mai multe ore, datorită fibrelor din compoziție care se umflă.

 

Îndulcit natural


Fiind îndulcit natural, shake-ul satisface pofta de dulce. Pachetul conține eritritol, stevie și 1 g de zahăr, care reprezintă doar 4 calorii. 

Așadar, dacă este important pentru tine să ai access la ceva dulce și sănătos, chiar și în timpul dietei, FiberShake este alegerea perfectă!




ȚI-A PLăCUT ARTICOLUL? Încearcă cele mai delicioase 8 arome ale noastre într-un singur pachet starter și experimentează efectul magic al fibrelor! 🙈 🙈 activefibershake.ro Premium Selection
⭐⭐⭐⭐⭐
2015 recenzii

Urmărește-ne pe Instagram

Urmărește-ne pe Instagram dacă nu vrei să ratezi noutățile.

 

Coș

Închide