FiberShake cup cu cafea și alune sărate în sos de ciocolată

FiberShake cup cu cafea și alune sărate în sos de ciocolată - activefibershake

În sfârșit, vara este în toi, așadar sosesc și gustările răcoritoare. Înainte de a alerga la magazin pentru înghețată, vă prezentăm o delicatesă răcoritoare, prietenoasă cu silueta, ușor de preparat, din doar 4 ingrediente. Și, desigur, un pic de răbdare până când se odihnește în congelator. 

După marele succes al peanut butter cup, iată varianta frappé-caramel cu alune sărate, o necesitate pentru iubitorii de cafea. Ildi Vajai ne-a împărtășit rețeta și poza..😊

Ingrediente pentru 10 bucăți:

- o tabletă de ciocolată neagră fără zahăr

o ceașcă de Caramel frappé FiberShake

- 200 ml lapte de migdale

- alune sărate după gust

Elkészítés:

Mod de preparare:

1) Topim ciocolata în cuptorul cu microunde, apoi ungem în strat subțire, 10 forme de silicon pentru muffin. Le punem în congelator pentru un scurt timp.

2) Pregătim caramel frappé FiberShake cu 200 ml de lapte de migdale și un praf de sare, apoi lăsăm deoparte, până se întărește ciocolata.

Turnăm FiberShake-ul îngroșat în capsulele de ciocolată întărită și presărăm deasupra alunele sărate zdrobite, după gust. Le punem din nou în congelator.

4) După ce s-a solidificat, ungem și partea de sus cu ciocolata topită rămasă și apoi se lasă iar la congelator, pentru a se întări complet.

Dacă ai și tu o rețetă preferată de FiberShake pe care ai dori să o împărtășești cu noi, te rugăm să ne-o trimiți la adresa salut@activefibershake.com. O așteptăm cu drag!💜


Mai multe articole despre #caramel frappé FiberShake

Urmărește-ne pe Instagram

Urmărește-ne pe Instagram dacă nu vrei să ratezi noutățile.

 

Coș

Închide