Fistic: gustul regal

Fistic: gustul regal - activefibershake

Aroma preferată a Reginei din Saba a devenit disponibilă și în gama de arome FiberShake.
Regina antică iubea atât de mult gustul fisticului, încât supușii ei erau obligați să furnizeze toată cantitatea de fistic de pe teritoriul imperiului său. Mai mult, conform legii, doar membrii curții regale aveau dreptul să consume fistic. Ce altceva ar putea fi dacă nu invidie față de fistic?

În multe culturi, fisticul simbolizează fericirea. Așa cum peștele reprezintă parte integrantă a mesei de Anul Nou în cultura noastră, la fel de important este și fisticul în timpul Noului An Chinezesc, fiind considerată o sursă de fericire simbolică.  În credințele orientale, fisticul este un prevestitor al unei căsnicii fericite. Multe cupluri tinere așteaptă sub un copac de fistic semnul, respectiv mișcarea zgomotoasă a crengilor copacului, care prevestește fericirea lor din anii ce vor urma.

Fisticul este un arbust cu o coroană frumoasă, care crește fructe cu coajă, asemănătoare unui mango în miniatură. De nu fructul este cel pe care îl cunoaștem și îl îndrăgim, ci sâmburele din interior.  Cultivatorii de fructe încep prin a separa pulpa fructului, apoi după proceduri de curățare cu apă, ambalează semințele cerești, cu sau fără coajă, pentru clienți.

Popularitatea sa se datorează nu doar gustului, ci și valorii nutriționale minunate.  O porție de fistic (de obicei cca. 30 de grame) conține în total 6 grame de proteine ​​și 3 grame de fibre. Probabil sunt rudele de gradul doi cu activé FiberShake? Nu au fost încă efectuate cercetări în acest sens, dar la activé, noi observăm această rudenie😊: Gust divin și o cantitate bogată de fibre și proteine într-o porție mică. Știi că într-o porție de activé FiberShake regăsești 20 grame de proteine ​​și 10 grame de fibre?

Acum v-am adus noul nostru produs cu aromă de fistic, cu o valoare nutrițională excelentă.

Mai multe articole despre #

Urmărește-ne pe Instagram

Urmărește-ne pe Instagram dacă nu vrei să ratezi noutățile.

 

Coș

Închide