Preparare Skinny Chips acasă

Preparare Skinny Chips acasă - activefibershake

Știai că chipsurile de legume disponibile în magazine pot conține până la 40% ulei adăugat? 😱 Asta înseamnă că la consumul a 100g de chips, vei consuma peste 40g de ulei de gătit.

Chiar și chipsurile tradiționale „nesănătoase” de cartofi conțin mai puțin, în medie doar 30%.

Am creat Skinny Chips pentru a oferi o gustare sărată și grijă de sănătatea ta, în același timp delicioasă și prietenoasă cu silueta. Toate acestea, pentru că la prepararea lor nu folosim deloc ulei adăugat și niciun alt aditiv inutil. Un pachet conține, așadar, peste 360g de legume proaspete, selecționate cu grijă și un praf de sare.

Cu toate acestea, uneori se poate întâmpla să rămâi fără provizii de Skinny Chips acasă. Dorești să te răsfeți cu ceva sănătos, dar curierul va livra comanda abia mâine? Nici noi nu putem aștepta atât de mult, atunci când suntem flămânzi! Vestea bună este că poți să-ți prepari această gustare sănătoasă și acasă! 🥒 🍠Ai nevoie doar de legume proaspete și un praf de sare!

 

 

Cu ocazia celei de-a doua aniversări, am lansat noul nostru produs, Skinny Chips.🥳 Ați primit cu multă căldură chipsurile noastre de legume, extra-crocante, fără ulei adăugat, așa că, acum v-am pregătit rețeta, pentru a le putea prepara și acasă.🥰 Veți obține un rezultat aproape la fel de crocant ca al ronțănelelor Skinny Chips, realizate prin tehnologia noastră specială!

Ingrediente:

- 1 kg cartofi dulci
- 1 kg sfeclă
- 1 kg zucchini

Preparare:

1) Curăță cartofii dulci și sfecla, apoi feliază-le cât mai subțire, alături de dovlecei.
2) Pune cartofii dulci și sfecla în recipiente separate, fiecare umplut cu apă, și lasă-le să stea timp de 30 de minute. Această înmuiere ajută la eliminarea excesului de amidon, astfel încât chipsurile să devină mai crocante. În cazul sfeclei este suficientă înmuierea timp de 10 minute, dar o poți lăsa în apă și timp de 30 de minute.
3) Preîncălzește cuptorul la 150°C.
4) Șterge legumele înmuiate și așează-le pe o tavă tapetată cu hârtie de copt, alături de dovlecei, asigurându-te că feliile nu se suprapun.
5) Presară sare după gust și introdu tava în cuptor pentru 15 minute. După această perioadă, întoarce cu grijă feliile de legume și reintrodu-le în cuptor pentru încă 15 minute. Deoarece grosimea legumelor poate varia, este bine să verifici mai des pentru a le coace până devin crocante.
6) După ce s-au răcit, poți începe să le savurezi!

 

Dacă ai vreo rețetă FiberShake preferată, pe care dorești să o împărtășești cu noi, te rugăm să ne-o trimiți la adresa hello@activefibershake.com. O așteptăm cu drag!💜

Urmărește-ne pe Instagram

Urmărește-ne pe Instagram dacă nu vrei să ratezi noutățile.

 

Coș

Închide