Smoothie cu cireșe bogat în fibre și proteine

Smoothie cu cireșe bogat în fibre și proteine - activefibershake

Ce poate fi mai frumos decât înflorirea cireșilor? Ei bine, cireșele în sine! Acum este sezonul acestui fruct, nu doar delicios, ci și extrem de sănătos, care este gata să fie cules, așadar, am pregătit o gustare rapidă și hrănitoare cu ajutorul FiberShake.

Pentru acest smoothie, am ales cireșe proaspete culese direct din copac, deoarece sub această formă conține cele mai multe vitamine și minerale. În zilele mai calde sau atunci când nu este sezonul cireșelor, am fi ales cu siguranță varianta congelată, iar atunci nu l-am mai numi smoothie, ci milkshake.😊

Ingrediente pentru 2 porții:

- 400 g de cireșe proaspete (sau congelate) fără sâmburi

- 1 pachet de FiberShake cu aromă de vanilie

- 1 linguriță de semințe de chia

- 300 ml de lapte sau înlocuitor vegetal de lapte

Mod de preparare:

Tot ce trebuie să facem este să adăugăm ingredientele într-un blender și să le omogenizăm, până obținem o textură fină.

Rostban gazdag cseresznyés turmix proteinnel

De ce este atât de minunat acest smoothie cu cireșe ca și gustare?

Cireșe: acest fruct superb, dulce, suculent și roșu are un conținut semnificativ de vitamina C, precum și vitamina A, vitaminele B1, B2, B6, și este bogat în minerale și oligoelemente.

Semințe de chia: salvie aztecă, denumită și super-aliment, reprezintă o sursă excelentă de proteine ​​vegetale. Datorită conținutului ridicat de fibre, acestea susțin digestia, iar antioxidanții din ele capturează radicalii liberi. Semințele de chia conțin în cantități mari acizi grași polinesaturați omega-3 și omega-6, ce reduc nivelul de colesterol din sânge, au proprietăți antiinflamatorii și sprijină sistemul nostru imunitar.

FiberShake: consumul regulat de fructe este, desigur, foarte important, dar ar trebui să știi că, datorită conținutului lor de glucoză, cunoscută și sub numele de dextroză, acestea sunt clasificate printre carbohidrații cu absorbție rapidă. Datorită acestui fapt, ele cresc rapid nivelul de zahăr din sânge, care apoi scade tot rapid. Datorită conținutului ridicat de fibre din semințe de pătlagină din FiberShake, carbohidrații au o absorbție lentă, ceea ce ajută la menținerea stabilă a nivelului de zahăr din sânge și asigură o senzație plăcută de sațietate pe termen lung.

Poți citi mai multe despre beneficiile FiberShake în acest articol.

Dacă ai o rețetă preferată cu FiberShake pe care ai dori să o împărtășești cu noi, te rugăm să ne trimiți un e-mail la adresa hello@activefibershake.com. O așteptăm cu drag!💜

Urmărește-ne pe Instagram

Urmărește-ne pe Instagram dacă nu vrei să ratezi noutățile.

 

Coș

Închide