Înghețată dietetică cu ciocolată FiberShake și coacăze

Înghețată dietetică cu ciocolată FiberShake și coacăze - activefibershake

Vara, adorăm înghețata, și suntem gata să o savurăm sub orice formă și cantitate. 😋 Din fericire, cu ajutorul FiberShake, putem pregăti oricând o versiune mult mai sănătoasă, dar la fel de gustoasă, folosind doar 3 ingrediente, în comparație cu varianta clasică.

Înghețată dietetică cu ciocolată FiberShake și coacăze

Similar cu smoothie-ul cu cireșe, am combinat FiberShake cu un fruct de sezon, extra sănătos. Frumoasele coacăze roșii nu reprezintă doar o adevărată explozie de vitamine, dar gustul acrișor și caracteristic se potrivește perfect cu dulcele plăcut al ciocolatei..

Ingrediente pentru 4 porții mai mici sau 2 porții mai mari de înghețată:

- 70 g coacăze

- 1 plic de FiberShake cu aromă de ciocolată

- 100-120 ml apă/lapte/lapte vegetal

 Preparare:

  1. FiberShake se amestecă cu apă, lapte sau lapte vegetal folosind un shaker.
  1. Coacăzele roșii se desprind de pe tulpină și se zdrobesc cu ajutorul unei furculițe.
  1. Formele pentru înghețată se umplu până la ¾ cu FiberShake pregătit, apoi se adaugă coacăzele zdrobite. Dacă dorim, putem adăuga și câteva coacăze întregi în FiberShake înainte de a le turna în forme.
  1. Se așează formele în congelator până când se solidifică complet și apoi le putem savura cu poftă.😊

Csokis FiberShake fagyi ribizlivel

De ce este înghețata FiberShake cu ciocolată și coacăze o alegere bună?

Coacăzele roșii: acest fruct roșu reprezintă o sursă excelentă de fibre. Gustul său acrișor se datorează în principal conținutului redus de zahăr, deci devine o alegere cu adevărat prietenoasă cu silueta și este ușor de integrat într-o dietă.  Pe lângă conținutul său remarcabil de vitamina C, este un fruct bogat și în vitaminele B1, B2, B6 și E, precum și în minerale și oligoelemente. Coacăzele își datorează efectul antiinflamator numeroșilor antioxidanți conținuți, care contribuie foarte mult la prevenirea cancerului. Este un fruct foarte apreciat și pentru efectul său de îmbunătățire a aspectului pielii și de curățare a intestinelor.

FiberShake: Datorită conținutului ridicat de fibre, semințele de psyllium din FiberShake, ajută la menținerea stabilă a nivelului de zahăr din sânge, îmbunătățesc digestia și asigură o senzație plăcută de sațietate pe termen lung. Datorită conținutului său de proteine, înghețata obținută în acest fel devine bogată nu numai în fibre, ci și în proteine, iar gustul dulce este dat exclusiv de îndulcitori naturali.

Poți citi mai multe despre beneficiile FiberShake în acest articol..

Dacă ai o rețetă preferată de FiberShake pe care dorești să o împărtășești cu noi, trimite-ne un email la adresa salut@activefibershake.com. O așteptăm cu mare drag!💜


Mai multe articole despre #chocolate FiberShake

Urmărește-ne pe Instagram

Urmărește-ne pe Instagram dacă nu vrei să ratezi noutățile.

 

Coș

Închide