Prin ce se evidențiază FiberShake?

Prin ce se evidențiază FiberShake? - activefibershake

Un alt shake popular, doar că ambalat mai frumos?

Ei bine, nu! 
😉

Acum îți vom dezvălui prin ce se diferențiază FiberShake de alte produse de pe piață. 🏆

O combinație unică de trei tipuri de fibre și proteine 🥗

Pentru o floră intestinală sănătoasă, aportul zilnic recomandat de fibre este de 30 de grame. Conform cercetărilor, totuși, persoanele ce au adoptat o dietă occidentală, consumă doar 15 grame de fibre pe zi. 😱

O porție de FiberShake conține 10 g de fibre și, în plus, din 3 surse diferite de fibre, atent compuse.

Astfel, consumând o singură doză de FiberShake, poți acoperi 1/3 din aportul zilnic recomandat de fibre, adică vei oferi florei intestinale înfometate 10 grame de fibre benefice.

Poți consuma aceste 10 g mâncând, să zicem, o jumătate de kg de broccoli, dar este dificil de realizat într-o zi lucrătoare solicitantă, nu-i așa? 🥦

În plus, datorită bazei de proteine ​​din zer de la FiberShake, pe lângă cele 10 grame de fibre, în funcție de gust, consumi și 18-20 de grame de proteine ​​de calitate premium, astfel încât să înlocuiești chiar și o masă, cu un desert prietenos cu flora intestinală! 😋

Pe lângă hrănirea florei intestinale, activé FiberShake conține și aminoacizi esențiali datorită celor 18 grame de proteine dintr-o porție
 

Folosim doar ingrediente naturale 🌱

Spre deosebire de majoritatea pudrelor de proteine, FiberShake nu conține ingrediente artificiale.

Nu folosim coloranți sintetici sau îndulcitori artificiali!

Spre exemplu, FiberShake-ul de căpșuni și-a căpătat nuanța mulțumită pudrei de sfeclă roșie și folosim îndulcitori prietenoși cu flora intestinală, dar cu conținut scăzut de calorii.

Realizăm gama FiberShake exclusiv cu îndulcitori naturali, prietenoși cu flora intestinală, eritritol, ștevie și 1 g de zahăr adăugat.😋

Și de ce nu folosim îndulcitori artificiali?

Insistăm că toate produsele noastre să fie complet prietenoase cu flora intestinală, motiv pentru care îndulcitorii artificiali se află în topul listei noastre interzise!

Majoritatea îndulcitorilor artificiali, doar trec prin sistemul digestiv și apoi îl părăsesc nedigerați.

Așadar, cele mai recente cercetări indică faptul că acești agenți modifică flora bacteriană a intestinului, cauzând astfel probleme de sănătate.

Spre exemplu, un studiu american recent a demonstrat că un consum de chiar și numai 12 săptămâni de sucraloză poate reduce numărul bacteriilor intestinale cu 50%..

Apoi, după o perioadă de alte 12 săptămâni fără îndulcitori artificiali, numărul bacteriilor „benefice” nu a mai revenit la cel dinainte.

👉Poți citi mai multe despre efectele nocive ale îndulcitorilor artificiali asupra florei intestinale în articolul nostru: https://activefibershake.com/blogs/blog/miert-nem-hasznalunk-mesterseges-edesitoszereket-a-fibershake-ben

Ingrediente de calitate, gust fantastic⭐

Nu ne mulțumim cu „OK”, ci avem nevoie de ingrediente de calitate premium.

Un bun exemplu în acest sens este FiberShake-ul cu aromă de unt de arahide, care este realizat din pudră de unt de arahide adevărat.

Iată un mic secret din culise, cu privire la aroma noastră de unt de arahide: Atunci când inițiam acest concept, ne-am dorit experiență gustativă care să redea senzația de unt de arahide adevărat consumat cu lingurița, iar astfel, în urma primei degustări, am mai testat și alte 4 tipuri de pudre de unt de arahide, înainte de a o găsi pe cea perfectă! 🥜

În cazul aromei noastre de Caramel Frappé, folosim cafea Arabica autentică, asemenea celor mai prestigioase cafenele din țară! Astfel poți savura aroma unui frappé cu adevărat cremos, presărată cu puțin caramel! ! ☕

Iar Chocolate FiberShake nu este întâmplător cea mai populară aromă a noastră, deoarece importăm cacao autentică, de calitate premium, direct din Belgia.

Dacă vrei este Shake, dacă nu, este budincă🥄 🥛

O mare diferență între FiberShake și pudrele proteice tradiționale subliniază faptul că, dacă vrei, îl poți bea sub formă de milkshake direct din pahar, dar dacă aștepți câteva minute, datorită fibrelor benefice din FiberShake, se îngroașă, căpătând o consistență de budincă.

În acest fel, desertul tău sublim de delicios, asemănător budincii, este gata în doar câteva minute, îi poți adăuga și câteva topping-uri, iar apoi îl poți consuma cu o lingură!🥄

Produs în Ungaria🤩

Activé FiberShake, spre deosebire de multe alte produse similare, este un produs inovator dezvoltat în Ungaria. Noi am creat rețeta fiecăreia dintre cele 8 arome ale noastre, motiv pentru care, dezvoltarea unei noi arome necesită timp și experimentare individuală.  

👉 Povestea noastră:

Activé și-a clădit bazele în octombrie 2018, după doi ani de muncă asiduă, deoarece Bálint a demarat dezvoltarea gamei în timp ce lucra și ca angajat la un alt job.

Fiind un tânăr interesat de sănătate, dar foarte ocupat, a căutat mult timp micul dejun potrivit, ce poate fi pregătit rapid și în același timp este hrănitor, menține senzația de sațietate ore întregi și nu conține ingrediente artificiale. Având în vedere că nu a găsit un produs care să se potrivească pe deplin cu ideile sale, a decis să-l creeze el însuși.😊

Și-a propus să îmbunătățească stilul de viață sănătos cu un produs unic, extraordinar și inovator. Și a reușit! 🌟


Cea mai sănătoasă băutură de top din lume 🏆 cu gust de stea Michelin 🤩

Măreția noastră a fost remarcată nu doar de consumatorii noștri, ci și de marile organizații internaționale, care au premiat excelența produsului nostru!

În 2019, FiberShake activat a câștigat premiul Red Dot Design Award. La una dintre cele mai prestigioase competiții de design din lume, produsul a câștigat recunoașterea juriului internațional format din 24 de membri la categoria ambalaje prin eleganța sa curată și proaspătă. Dintr-un total de 8697 de lucrări, aspectul unic al gamei activé FiberShake a fost ales drept cel mai bun, similar brandurilor mondiale premiate anterior precum Siemens, Apple sau Bulgari.


După aspectul exterior, a intrat în competiție și rețeta.

În 2021, la Londra, juriul World Food Innovation Awards (WFIA) a ales FiberShake drept cea mai bună băutură sănătoasă din lume.🏆

Probabil suntem cei mai mândri de acest premiu, pentru că, am reușit să câștigăm premiul întâi, alături de participarea multor companii globale, inclusiv Danone, Nestlé și Aldi.

Fondat în Regatul Unit, premiul este conceput să ajute la evidențierea inițiativelor inovatoare din industria alimentară și, prin urmare, să creeze o oportunitate pentru ca acestea să fie recunoscute la nivel internațional.

„Oferă o soluție excelentă uneia dintre cele mai frecvente cauze ale problemelor de sănătate din prezent - respectiv consumul scăzut de fibre - disponibilă într-o formă confortabilă, furnizând consumatorilor fibre delicioase” - a comentat juriul cu privire la activé FiberShake. 

 

În 2022, am devenit mândrii proprietari ai unui alt premiu, deoarece FiberShake a câștigat Superior Taste Award, adică echivalentul stelei Michelin din domeniul gastronomiei și al artelor culinare. . ⭐

Acest premiu reflectă opinia unui juriu format din două sute de persoane, aflate în fruntea profesiei din domeniul gastronomiei. Printre membrii juriului se numără bucătari-chef ai unor restaurante prestigioase, deținătoare a mai multor stele Michelin, nenumărați câștigători ai concursurilor de somelieri și câștigători ai concursului Bocuse d'Or. Totodată, printre excelenții membri ai juriului, se mai numără și bucătari-chef care gătesc pentru Președintele Republicii Franceze ori care pregăteau bucatele Reginei Angliei.  Juriul, format din experți gastronomici din 20 de țări, deține un total de 86 de stele Michelin!

 

Mulțumită acestui premiu, demonstrăm că mâncarea sănătoasă poate fi și o adevărată experiență culinară. 😋

„Realizarea unui produs sănătos și în același timp cu un gust delicios, reprezintă o provocare imensă pentru industria alimentară.” - a spus Eric de Spoelberch, șeful institutului, care a fondat Superior Taste Award, despre amploarea provocării..

Urmărește-ne pe Instagram

Urmărește-ne pe Instagram dacă nu vrei să ratezi noutățile.

 

Coș

Închide